Opriți teroarea tartorului !

Bestia Johannis declanșează persecuția pe față a creștinilor ortodocși români.

Parlament român, putere supremă a țării, ai să te complaci în aceiași mizerie morală și de data aceasta sau vei trece, în sfîrșit, la acțiune, vei destitui bestia, vei demite guvernul ilegal și ilegitim, vei anula starea de urgență nejustificată și vei înceta represiunea împotriva credincioșilor lui Dumnezeu ?

Sper că a început, în biserici și mănăstiri, afurisirea acestui demonic personaj și a cohortei de servitori ai iadului care roiesc în jurul lui.

Creștinii au sufletul mare, cu atît mai mult în timpul Săptămânii Mari, ce face acest Nero(d) însă întrece limitele de toleranță. Supraviețuirea creștinismului ortodox în România nu trebuie să treacă prin persecuția de către acest nimeni proptit de securismul alogen și antinațional. Lupta cu propriile păcate nu înseamnă acceptarea docilă a oricărui experiment globalist, anticreștin, impus cu forța mijloacelor destinate să-i apere, nu să-i îngenuncheze pe cetățeni.

Complicele criminal la actul de înaltă trădare comis recent de Orban și Vela prin trimiterea sclavilor pe plantațiile germano-ueiste are nerușinarea să interzică ortodocșilor români să participe la cel mai important eveniment al credinței lor. Nerușinare care nu surprinde, pentru că individul a fost lăsat să încalce cu repetiție, de prea multe ori, atît constituția cît și demnitatea poporului român. Nu era decît o chestiune de timp pînă cînd sparanghelicul personaj să găsească un pretext pentru a-și dezvălui, în toată splendoarea luciferică, și fața de persecutor al creștinilor ortodocși.

Cred că știm cu toții ce avem de făcut, indiferent de modul în care acționează parlamentul. Dar ar fi preferabil să se trezească măcar acum, în al 11-lea ceas.

Cum cred că ar trebui să dea un răspuns ferm, imediat și conducerea BOR.

Tartorul a declanșat răul și își dorește amplificarea lui. Limitarea consecințelor nu se va întîmpla de la sine, este necesară o replică fermă, demnă, fără ezitare.

Domnul ne va apăra !

 

2 comentarii

 1. Coane Mishule , fara suparare dar , Dumnezeu nu apara pe nimeni . Credintza poate muta chiar si muntii din loc insa , daca n-ai un PARACETAMOL la momentul oportun , risti sa-ti stea inima din cauza temperaturii . D’aia si spune la un moment dat insasi Dumnezeu : CERCETATI ! Nu uita coane : CREDINTA UNESTE , RELIGIA DESPARTE . O fi Johannis bestie nu zic ca nu-i asa { CHIAR ASA ESTE } insa , nici cu parlamentarii romani nu-mi este rusine . Sau n-ai auzit ca Marcel Ciolacu si PSD , au votat favorabil noua prelungire a starii de urgenta ? Crezi cumva ca Pro Romania , PMP sau USR { ALDE… sant ata de insignifianti incat…chiar nu mai merita amintiti } sau UDMR au procedat altfel ? P.S. O stire aflata nu mai departe de ieri : ” unul dintre dintre muncitorii sezonieri sositi in luna Aprilie din Romania la o ferma din Germania A MURIT DE CORONA VIRUS ” si etc . Stirea nu-i nici de la Antene nici de la Romania TV sau B1TV ci , este data de catre nemti in Der Spiegel iar ulterior preluata de catre altii DIN TOATA LUMEA . Adica aia care-au ramas bouche bee dupa figura cu ” exportul ” de sezonieri romani … in plina criza . Johannis , Orban si cretinul ala de Vela , p’astia daca-i omori de 1000 de ori si-i mult prea putin ! Cum dracu frate , adica inchizi sub paza cateva zeci de milioane d e oameni dar , pentru ca ai tu interese …lasi sa se duca la dracu cateva mii ? Dac-ar exista Dumnezeu , i-ar pricopsii pe nemti cu macar de cateva mii de ori numarul imbolnavirilor sa-i sature ! Intrebare coane : dupa parerea dumitale , ce va face frau Merkel , ai va trimete romanii ramburs lui Johannis ? ASA AR TREBUII SA FACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, ne-a clădit după asemănarea Lui. Sîntem liberi, liberi să fim buni și să facem bine, liberi să fim răi și să facem rău, liberi să ne înmulțim, să prosperăm sau să ne distrugem.

  Putem cerceta, putem învăța și putem greși. Tragem, dacă vrem, concluzii corecte sau ne lăsăm purtați de toane.

  Putem apela la ajutorul Domnului și nu ne va fi refuzat. Nu pentru orice carcalac, nu pentru orice moft ni se năzare, nu ca la o aplicație de smartphone care se execută la o apăsare de tastă. Cum Dumnezeu ne va apăra atît cît este necesar de forțe care ne depășesc. O face și a făcut-o, uneori subtil, descifrabil în timp. Și o va face cît vom mai avea o șansă. Șansa aceea depinde doar de noi, fundătura definitivă ne-o construim doar noi. Sau nu. Eu sper că nu.

  Paracetamolul nu ține loc de confirmarea credinței în Înviere.

  Parlamentul român e legitim și expresia suveranității noastre, garantul libetăților noastre, sîntem noi într-o formă restrînsă. Un parlamentar, luat ca individ, poate fi corect sau trădător, instituția rămîne legitimă și necesară. Instituția prezidențială e opțională, mai mult simbolică. Persoana care o reprezintă nu are luxul de a fi unul dintre mulți, acțiunile sale ca individ sunt totuna cu cele ale instituției.

  Iar subordonarea e clară, un președinte deviant poate și trebuie să fie înlăturat de instituția supremă, de parlament.

  Nu voi cădea niciodată în eroarea de a demoniza parlamentul, cum, de altfel, se face cu sistem de ani de zile de către toată media – subordonată securistic globalismului antinațional pentru care parlamentele naționale reprezintă adversarul pe care îl vor distrus.

  Există Dumnezeu și complexitatea lumii, descifrabilă totuși, e un argument suficient. Inclusiv complexitatea sistemului plăților și răsplăților. Dar, revenind la ideea de început, nemții și-o fac cu mâna lor. Dacă vor cu orice chip să-și piardă sufletele… Pînă atunci, nu ține de Dumnezeu, ține de legea românească și de rostul statului național să ne apărăm interesele și concetățenii, inclusiv prin pedepsirea trădătorilor dintre noi și prin tratarea statelor ostile României ca atare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s