După demiterea și arestarea trădătorilor

Aruncarea sub autobuz a uneltei Cercel, urmată eventual de altele, reprezintă o soluție doar într-o minte coruptă de securist alogen.

Răspunderea și răul absolut cad pe capul și sunt reprezentate, în ordinea gravității, de Johannis, Orban, Vela.

Toți trei trebuie puși sub acuzație și judecați pentru înaltă trădare, pentru punerea în scenă a unei lovituri de stat prin paralizarea parlamentului cu o acțiune tipic securistă, pentru răsturnarea ordinii publice prin dinamitarea coeziunii sociale și economice urmare a exagerării gravității unei epidemii, instaurarea și utilizarea neconstituțională a stării de urgență, cu încălcarea grosolană a limitelor impuse de constituția României și de acordurile internaționale privitoare la drepturi umane fundamentale, prin încălcarea ulterioară chiar și a regulilor impuse de ei, vezi odiosul episod Sparanghelul – caz școală de înaltă trădare, executat la comanda unei puteri străine.

Puse, la fel ca și celelalte unelte ale globalismului, în fața unui val în creștere de nemulțumire populară, perfect justificată de distrugerea stabilității economice, de perturbarea extremă a relațiilor interumane normale, de genocidul mascat – prin interzicerea accesului la serviciile medicale pentru cei cu afecțiuni serioase sub imperiul panicii induse artificial, panică prin care sistemul medical a fost deturnat monomaniacal spre o unică sarcină – căpeteniile vinovate locale caută țapi ispășitori și încearcă fumigene diversioniste.

Ieșirea din lagărul Covid-19 nu poate fi urmată decît de arestarea și pedepsirea temnicerilor politici, adevărații responsabili pentru toate relele.

Pedepsirea cu mijloacele legale a vinovaților direcți și a complicilor conștienți nu va fi suficientă.

Procesul trebuie să continue prin desființarea pe cale naturală a întregului spectru actual de partide politice, prin reformarea sistemului electoral pe direcția reinstaurării încrederii în corectitudinea campaniilor electorale, desfășurării alegerilor și numărătorii voturilor, desființării dublei cetățenii și a echivalentului practic al acesteia – migrația economică pe perioade îndelungate, care trebuie sancționată cu suspendarea exercitării drepturilor politice, la fel ca în cazul impozitării în funcție de perioada petrecută în afara țării.

Serviciile secrete trebuie redimensionate și puse sub observație parlamentară strictă în tot ce privește utilizarea informațiilor culese despre persoanele private în afara zonei ce ține de securitatea națională. Paralel cu întărirea atribuțiilor lor în tot ce privește forme organizate altele decît partidele politice sau asociațiile profesionale și sindicale, cu accent deosebit pe monitorizarea ongurilor și corporațiilor mari.

Se impune revizuirea radicală a participării României la UE, simultan cu începerea demersurilor pentru reconfigurarea totală sau desființarea organizației, cu scopul ferm de a asigura exercitarea neîngrădită a suveranității naționale, desființarea birocrației supranaționale, anularea încercărilor de federalizare sau orice altă formă de integrare politică, afirmarea supremației legii românești pentru cetățenii români – inclusiv cu revizuirea tuturor participărilor la acorduri internaționale care atrag o subordonare inacceptabilă față de norme juridice supranaționale cu pretenții universaliste, practic un pretext pentru anularea de fapt a suveranității naționale.

Din constituția României trebuie eliminate toate paragrafele care anulează principiul absolut al suveranității naționale, fundamentul decisiv pe care se bazează existența statului român ca expresie a voinței și ca garant al libertății și prosperității cetățenilor săi.

Merită revizuite și atribuțiile anumitor funcții în stat, cum ar fi cea de președinte, trebuie desființate agențiile cu rol de stat în stat sau departamentele cu puteri exagerate, cum ar fi DNA, trebuie puse pe picior de egalitate acuzarea și apărarea, definite clar răspunderea materială și penală în cazul judecăților strîmbe.

Nu în ultimul rînd, tot ce înseamnă mijloc de comunicare în masă, inclusiv suportul tehnic al transmiterii informației trebuie să se supună unei transparențe financiare depline, să fie sparte monopolurile, interzisă interferența serviciilor secrete – alta decît supravegherea fluxului informativ pentru a sesiza încercările de manipulare ale altora (caz în care se fac publice imediat dovezile implicării respective). Trebuie interzisă orice formă de cenzură, inclusiv cea de tip hate crime sau orice alt fel de corectitudine politică. Oamenii liberi au maturitatea necesară să-și facă singuri ordine în ogradă, dacă e nevoie.

Avem mult de lucru, dar primul pas e limpede: Johannis, Orban, Vela trebuie demiși și puși sub acuzare pentru înaltă trădare.

2 comentarii

  1. Intrebarea logica dupa citirea postarii ar fi : de ce ” opozitia ” si-n spetza cel mai mare partid al opozitiei { o mai fi la fel de … mare ? } n-au spus nimic pana acum dar nici mai inainte despre… cele pe care le pui dumneata mai ales ca-s de bun simt , cel putin de bun simt daca nu si legal obligatorii ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s