Colectivul de aruncat în foc

Dacă vreau să iau virusul ca să scap de terorismul „sanitar”, cine mă-ta ești tu, statule, să mă împiedici ?

Dacă vreau să aflu de l-am avut și am dezvoltat imunitate, cine mă-ta ești tu, stare de urgență, să-mi filtrezi accesul la testele pe care le consider potrivite, pe banii mei, pentru sănătatea și cu viața mea ?

Cît de cretini ne iau de pot induce ca valabilă odioasa teză conform căreia statul știe mai bine de ce are nevoie sau trebuie să se ferească familia ta și că se ocupă mai competent de copiii și părinții tăi decît ai face-o tu ?

A fost răsturnat, cică, comunismul pentru mai puțin de atît.

Acum e… normal… să se ridice ode celei mai colectiviste înscenări, în vreme ce ailaltă manifestare colectivistă, despre care ni s-a împuiat capul cît de minunată și perfectă este, UEa, a demonstrat cu spume că nu este decît o minciună uriașă, un maldăr de ipocrizie și incompetență lacomă.

E ușor iritant, dar pasabil, n’așa, să colectezi sclavi pentru a-i trimite, tu, stat, prin decret special, pe plantația străinului.

Voma mediatică și mizeria securistă măcănesc despre decizia individuală, despre dreptul omului de a-și asuma riscuri pentru a cîștiga un ban, iar tu, stat, îi împachetezi în loturi și pui la dispoziție mijloace de înghesuire socială, îi strîngi grămadă cu viteză, uitînd „nevinovat” de minciuna cu „distanțarea socială” obligatorie, de terorismul amenzilor și represiunii polițienești și administrative pentru care aceleași goarne și șerpi ridică ode și susură aiureli mobilizatoare, melodramatice sau amenințătoare.

Uiți interesat, stat devenit terorist, de toate „dogmele sfinte” de pînă ieri, de liberalismul ce trebuia dus pînă-n pînzele albe, pentru că, n’așa, doar el eliberează energiile creative și aduce performanța maximă și ne garantează libertatea. Acum sunt bune cazarma sau lagărul pentru ca să ne fie bine.

Libertatea de a decide ca individ se rezumă la libertatea de a sluji în ograda stăpînului venetic.

În rest, trebuie să stai drepți, cu gura căscată de admirație la combinația de cretini și „experți” ce ține loc de responsabilitate politică și probitate științifică, imoralii și amoralii laolaltă, trebuie să accepți să fie anulat chiar sensul noțiunii de cetățean, individul ajungînd doar o componentă interschimbabilă și lipsită de voință în mușuroiul colectivist al bravii lumi noi.

2 comentarii

  1. Asta-i cea mai buna ! ” A fost răsturnat, cică, comunismul ” CICA !!! Asta-i baza : CICA !!! Ieri alaltaieri s-au inplinit , 30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii , pai aia { printre care si subsemnatul } , crezi ca degeaba urlau acolo ? Fac globalistii experiente pe noi mai abitir decat aia de la Wu-Han . Si asta-i buna : ” sunt bune cazarma sau lagărul pentru ca să ne fie bine. ” Saracu’ Adolf , cum n-a trait sa vada ca… avea dreptate si visul sau este dus mai departe de doi reprezentanti ai poporului sau ALES , plus de aia impotriva carora a pornit acel macel numit WWII ?! Sunt din ce in ce mai convins ca va urma ceva si mai rau decat lagarul si cazarma caci , prea se agita oamenii in lumea civilizata { nu aia de la noi ca astia d e la noi nu-s altceva decat tigani intorsi de la furaciuni de pe’afara } si daca , pana si la Bruxeless nu mai vor oamenii de-acolo sa fie condusi de bunul plac al politzailor si-al „statului UEist ” parca-i vad si pe francezi iesind cu coasele pe strazi si-atunci va fi cu adevarat rau . Spun unii ca nu va mai fi un WWIII insa , dupa parerea mea , acesta-i cam asemanator ce-ansemnat prin 1938 pentru Europa , anschluss-ul pornit tot de catre de catre { culmea } un lider german si…CULMEA : CAM IN ACEEASI PERIOADA ! Pana si-atunci au existat unii ce-au iesit public sa linisteasca oamenii in ciuda dovezilor fara urma de dubii pe care altii le prezentau adica : FIX CA ACUM . Culmea , si atunci ca si acum , exista din ce in ce mai multe voci { ale alora ” coioshi ” } care considera , nu faptul ca un nou razboi mondial este innevitabil cat faptul ca : ESTE NECESAR ! P.S. Am urmarit atent emisiunile posturilor TV de prin Italia iar acolo , am vazut ca-s destui insi care vorbesc din ce in ce mai des si mai raspicat despre un ITALEXIT . Cred ca asta-i PRIMUL PAS pentru a cita un titlu din opera nemuritoare a unui…” clasic in viata ” . Mi-a placut postarea coane Mishule : RESPECT !!!!

    1. Tot ce se poate. Ceva se va întîmpla, se întîmplă deja, doar nu înțelegem încă tot tabloul.

      Sunt sceptic sau, poate, optimist în privința războiului. Nu cred că va exista unul clasic sau nuclear, cu operațiuni militare de amploare în țările care contează (Occident, Rusia, China). La periferii nu bag mâna în foc. Iar noi cam sîntem la periferie.

      Dar războaiele de alt fel, mult mai perverse, cu consecințe subtile pe generații, nici nu știu dacă nu sunt mai periculoase. Poate se moare violent mai puțin, murim însă pe dinăuntru și ne distrugem societățile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s