Vremea ciolacilor

Colaboraționiști ca_Ciolacu, Grindeanu și ceilalți securiști proști și, inevitabil, lași puși la vîrf termină definitiv PSD. Îl vor distruge complet. Că se vrea sau că vor constata că pe mâna ăstora pînă și un partid ce părea nemuritor dispare, tot aia.

Nu va plînge nimeni după un PSD devenit alt penelac 100% antinațional, cu nasul în curul stăpînilor globaliști, deci încă o mizerie antiromânească.

Oricum ne trebuiau alte partide, alt sistem electoral, alegeri cu buletine pe hîrtie, numărate manual, cu vot numai în circumscripția unde locuiești, cu centralizarea datelor independentă de STS și cu soft verificat public.

Țineți-o ciolacilor tot așa, nu-i serviți doar pe șefii securiști și pe stăpînii străini, ne faceți și nouă un bine. Pînă la urmă s-or alege și din PSD patrioți români. Care fie să plece de acolo, cu zgomot, fie să vă dea cu șuturi în cur afară și să pună de un partid românesc.

Pleșoiene, Nicolae, lălăiți-o în continuare, feisbuciți-vă cu spor și nu vom mai avea nevoie nici de voi. Ne vom distanța social, fraierilor cu skype în bot, dacă vă puneți palma-n cur și vă faceți că vă opuneți, dar nu mișcați un deget pentru debarcarea ciolacilor, demiterea sasului și a guvernului său ilegal. V-ați speriat la prima bășină de urgență securistă, vă plesnesc cu sparanghelul peste ochi, iar voi vă spălați pe mâini de… covid, ai !?

(Chiticul tace chitic în continuare. Mă întreb dacă nu caută un ciolac de salvare prin baie, dacă tot nu se țin regate ca să nu le bage vîntul virusul în nas.)

Ne-am lămurit. Cred că și vouă v-ar cam plăcea să se întindă starea de urgență securistă la infinit. Doar ne-a zis sasul, fără să fie demis și pus sub acuzare a doua zi, că nu se pot ține alegeri pînă nu vor el și virusul.

Închideți pliscul în vreme ce se închid pe capete site-uri sub laba lui Grindeanu. Cam ce credeți că se va întîmpla sub acțiunea teroristă de stat ? Aveți impresia că lumea (cei puțini, dar expresie a nemulțumirii, articulate sau nu, celor mulți) nu va reacționa ? Credeți că pe măsură ce vă dovediți mai ticăloși, mai proști, mai lași, veți inspira mai multă frică ?

Hai, că sînteți proști făcuți grămadă !

O duhoare scîrboasă rău, dar care va fi de scurtă durată.
Dezinfecția de carcalac, fie el penelac sau ciolac, se apropie !

 

3 comentarii

  1. Dan Diaconu:
    „Legat de „scandalul Ardealului”, v-am spus și ieri că el a fost menit să acopere protestul Bisericii Ortodoxe legat de introducerea educației sexuale în școli.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s