Slujitorii murdăriei sale Carcalac-vodă

Pe linia imbecilizării cu picioare scurte, Andrieș și Centrul Vechi gen, conform căreia Dumnezeu „iubește spațiile mici”, ne-am trezit cu virusul SARS-2, purtător de Covid-19, care iubește de moarte spațiile mici. Le iubește atît de mult încît le închide, prin extensia sa Vela, LOrban sau cum Arafatul ei s-o mai numi. Nu le închide pe toate, dar pe cele pe care le iubește și Dumnezeu sigur da. E adevărat, pentru Dumnezeu se face și derogare, se închid pînă și spațiile care nu mai sunt atît de mici. Derogare se mai face și pentru sparanghelul nemților, doar că acolo pentru aglomerare, nu pentru dispersare.

Dumnezeu aduce viața veșnică pentru cei ce cred în El, cu ajutorul slujitorilor din biserici, în biserică întîmplîndu-se și ritualurile stabilite.

Dar te pui cu virusul uman !? Nu, nu te pui, că te autoizolează starea de urgență cu jandarmii, Johannis cu masca de sperie patrupedele, Cercel cu planul care nu e plan, de închidere pentru deschidere, cu bătrînii fără tineri și cu tinerii fără ținere de minte nici măcar din august în mai și apoi din nou în mai. Cum o dai, n-o mai ai.

Acum, aici, în București, în Valahia istorică, dar nenumită astfel administrativ teritorial pînă la… Google și al său maps de fake addresses și, iată, acum de fake names, ne lăsăm prostiți de securiștii globaliști, diversiune după diversiune, măgărie după măgărie, ticăloșie după ticăloșie, pînă la dorita (de ei) prostire a neamului.

Nu e catedrală, nici templu nu merită să poarte ca nume, dar ține loc de altar satanist. Nu între ziduri, nu în pădure, printre noi, în noi, internetic și electromagnetic se întinde molima minciunii, putoarea vrăjmășiei induse, întreținute, nebunia puterii puchinoase, de păpuși stricate, automatoane sterpe ce-și belesc senzorii altădată numiți și folosiți ca ochi cu revărsarea de realitate virtuală, contrafăcută, repetitiv idioată.

Ne păzim de noi înșine. Nu vrem să ne infectăm cu virusul ubicuu, ca să ne intoxicăm altfel, continuu, prin virusarea dumnezeiescului din om. Ne distanțăm unii de alții și de propria substanță pentru a ne păstra și sorta după criteriile de „numărat, cîntărit, împărțit” decretate de slujitorii diavolului vechi, acum îmbrăcat în veșminte noi. Cu urechelniță și cu streaming la viteză 5G, viteză de străpungere celulară, ca să n-o mai lîncezim la viteze biochimice cînd lumea, era să scriu din jurul nostru, se mișcă atît de rapid.

Bolnavi universali, ni se cere să ne denunțăm unii pe alții, dacă suspectăm un purtător de virus. Adică ni se cere să ne urîm pentru că existăm.

Vine apoi un securist dobitoc, dar rău, prost și cu algoritm șlefuit în laboratoarele de manipulare, care ne scuipă, tot (de) pe Google, doar acolo e pășunea lor preferată, unde se freacă de securiști globaliști mai cu ștaif ca el și care, altfel, de la înălțimea lor de tejghetari, îl disprețuiesc de „țărănoi”.

Ne insultă, în continuitate conceptuală de mahala, globalistă, deh, (mă-nțelegi, neicusorule !), cu scălîmbăielile de minți mici, din urmă cu cîțiva ani. Atunci catedrala de abia se contura, acum a crescut. Nu pot să o oprească, dar se screm. Pot să producă doar căcăreze, dimensionate după orizontul lor, cam pe la vîrful nasului, aproape la un strănut de covid distanță.

Ne înfurie, cum e și normal, dar nu ne înfurie cum cred ei, în orbul existenței lor teleghidate.

Ne zgîndăresc și o vor primi peste ochi (nu, n-au cum s-o vadă venind, prea preocupați cu stropii microscopici, supremă, aproape sublimă, secreție a intelectului de mușuroi).

Mai întîi, însă, pentru dezmorțeală, ne vom juca cu ei. Cu mănuși de protecție, desigur, ca pentru gunoaie.
––

La ora postării, prostia securistă continua. Pînă cînd o să-i doară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s