Un răspuns adecvat

Ne aflăm în plin război.

S-a dezlănțuit o ofensivă cruntă împotriva credinței creștin ortodoxe a românilor.

Se escaladează cu provocările nerușinate.

Se amplifică tehnicile neconvenționale de tip haștagist, scoase din arsenalul metodelor globaliste de subminare a societății.

Se închid abuziv bisericile, păstrînd o frunză de smochin din specia covidului pentru a masca prigoana antiortodoxă.

Se reactivează haita de intelectuali flămînzi, dependenți de banul statului, milogi care-și vînd puțina îndemînare cu care au fost înzestrați precum prostituatele trupul.

S-a iventat o nouă idolatrie, vițelul de aur a fost înlocuit cu eroul medical, cocoțat prin kitsch și zeflemea în locul icoanei.

Masoneriile se zvîrcolesc ca peștele pe uscat.

Noii profeți au studii sau măcar păreri de virusologie, știu cum să respecte bătrînii în lagăr și nu strică nici dacă sunt musulmani, pentru diversitate și incluziune maximă, desigur.

Macularea se produce peste tot, instant, cu viteza și cu excesul de prezență specifice internetului.

Irodul local e greoi la minte și la trup, dar vioi la ștampilat decretele ce i se pun sub nas de sanhedrinul ocult, cu toate că identificabil.

Imperiul nu mai depinde doar de un singur Pilat, acum au diverși itineranți interschimbabili sau doar la o teleconferință distanță de vizuina din care ne amenință cu diverse tehnici de tortură în masă.

Nu e foarte clar cine ar fi zeloții, bănuiesc că se lucrează la apariția lor. Cu oarecare teamă, totuși.

Răspunsul adecvat va fi unul de furie controlată.

Nu ne vom identifica ostentativ nici ca ortodocși nici ca români. Nu vom cere clerului să se pună vizibil în fruntea noastră. Nu vom înfrunta legiunile sau garda templului cu forță. Nici nu ne vom oferi victime sau martiri cu ușurință. Dar nu veți mai avea somn. Nu veți mai trăi în pace niciodată. Nu vă veți mai bucura de fructele hoției. Nu veți mai juisa în delirul puterii neîngrădite. Peste tot, acum și în viitor, vom fi prezenți să vă stricăm planurile, să vă ruinăm schemele, să vă dăm coșmaruri. Să vă arătăm în adevărata voastră înfățișare. Vom acționa pe față și discret, fără teamă, ca oameni liberi – concept pe care mă tem că nu-l puteți înțelege nici dacă ați vrea.

Cît despre slugile slugilor. Veți fi singuri sau, cel mult, îngrămădiți speriați în haita voastră. Nu veți mai avea prieteni, doar complici. Nu vă veți mai sătura niciodată, nu veți mai putea atenua din frustrări, oricît v-ați strădui. Cînd veți spera că ați fost uitați, vi se va aduce aminte, public, ce viermi mizerabili ați devenit. Nu ați avut umor niciodată, de acum încolo veți fi mereu negri ca iadul din care veniți.

De unde și frica voastră cumplită de care nu puteți scăpa, nefericitelor creaturi, stăpîni și slugi deopotrivă.

Rămînem aici, în limba și credința noastră. Aici vom fi, în țara noastră, sub cerul nostru, cu mult după ce nici amintirea despre niciunul dintre voi nu va mai exista.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s