America lui Trump ar face bine să-și dovedească buna credință. Rapid.

După asemenea mizerie, nici chiar unul ca mine, răbdător oarecum avizat, care poate înțelege cît de greu e să cureți grajdurile infecte ale Departamentului de Stat după decenii de infestare cu neoconși și alți globaliști, nu prea mai așteaptă nimic bun de la revoluția lui Trump. Revoluție care ori nu există, ori nu dă semne că ar putea fi victorioasă.

Zuckerman reprezintă o gravă eroare sau o nerușinată provocare. Niciuna dintre variante nu servește interesele americane reale și stabilirea unor relații corecte și solide cu o Românie partener, nu sclav.

Mai există o vagă speranță ca, în cazul realegerii lui Trump, un Trump conștient, sper, de pericolul pompeist & co din jurul său, să se producă adevărata schimbare, inclusiv prin numirea de ambasadori fideli unei noi linii politice, de respect al suveranității celuilalt, în rezonanță cu repetatele luări de poziției ale lui D. Trump. Speranță mică.

Reproduc inadmisibila declarație care reprezintă, din păcate, poziția oficială a SUA, poziție cu care niciun român cu mintea acasă nu poate fi de acord. O asemenea formulare nu poate fi clasificată decît ca o serioasă insultă la adresa românilor, ca să nu mai amintim de faptul că e o adevărată batjocură la adresa principiilor democratice clamate acolo.

De la Riddick citire:

„Ambasadorul lui Trump la Bucureşti, bucuros că Statul Român a pierdut la CEDO, în favoarea „statului paralel”:

„Această decizie reprezintă un semnal de alarmă împotriva intervenției politicului în justiție în scopul evitării investigației penale. Statele Unite vor sprijini întotdeauna principiile democratice, drepturile fundamentale și statul de drept. Câștigătoare a titlului Femeia Curajoasă a anului 2014 acordat de Ambasada SUA, iar acum Procuror Șef European, d-na Kövesi ilustrează valorile curajului, justiției și onoarei. Astăzi o felicităm din nou.”

Întreaga „carieră” a lui Chioveşi la DNA a fost politică, şi împotriva statului care a angajat-o, stat care i-a acceptat acreditarea lui Zuckerman.”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s