Lovind cu berbecele adevărului în poarta castelului minciunii

Bandele globaliste se străduiesc din răsputeri să prelungească starea de terorism de stat impusă sub pretextul coronavirusului.

Au mai trecut vreo două săptămâni și acum se conturează clar metoda de sabotare.

Mă întrebam de ce nici americanii nici englezii nu se țin de cuvînt și nu a început anunțata campanie de verificare în masă pentru prezența anticorpilor.

Pentru că mafia controlează butoanele.

Există nenumărate teste. Majoritatea verificate de autoritatea competentă, mai nou chiar de laboratoare independente – tot în ideea de a se întîrzia cît mai mult.

Pe arafato-cercei îi arde grija acurateții maxime. De care, bineînțeles, li se rupe undeva în privința testului pentru prezența virusului.

La americani (despre englezi nu mi-am făcut temele încă) cel mai slab procent de acuratețe e de peste 80% la confirmarea prezenței. Deci sub 20% fals pozitiv. Media pare să fie pe la 10% fals pozitiv, deci acuratețe de 90%. Inițial, pînă pe la sfîrșitul lui martie, testele existente atunci dădeau un 70%. Și nu era mare nemulțumire.

Falsul negativ nici nu merită discutat, e absurd în logica normală. Are sens doar în logica teroristă de închisoare. Evident că nu se supără unul căruia testul i-a spus greșit că nu are anticorpi, dacă află că, totuși, are, deci că nu trebuie să-și mai facă griji.

Acuratețea testului de prezență a anticorpilor e suficient de bună și crește pe măsură ce tot mai multe laboratoare pun la punct variante noi.

Cum nu pot, cel puțin nu încă, să interzică pe față cercetarea și producerea respectivelor teste, atunci se zbat să nu le dea aprobări sau să revină/ezite asupra autorizării inițiale (altfel, vezi Doamne, de urgență) sub diferite pretexte, totul sub un bombardament de articole de presă ostile ideii de testare pentru prezența anticorpilor.

Alt aspect. Dacă testul se face la suficient timp de la infectare, acuratețea lui crește. Ar fi logic astfel să repeți testul după vreo 2-3 săptămîni, chiar atunci cînd a ieșit pozitiv prima dată. Se pot eventual cupla mai multe teste, posibil de la producători diferiți, scăzînd astfel probabilitatea de eroare.

Problema distanței în timp de la momentul infectării deranjează și din punctul de vedere al mînăriilor ce se petrec în legătură cu raportarea datelor corecte privind răspîndirea, mortalitatea și durata efectivă a bolii, atunci cînd organismul reacționează prin stări de tip gripal. O statistică pe o bază largă interpretată cu mijloace matematice adecvate poate distruge ambiguitatea voită care se practică acum.

Îi deranjează îngrozitor simplitatea metodei. Ușurința, rapiditatea și costul redus îi scot din minți.

Exact ușurința cu care se realizează și faptul că nu este necesar niciun aparat specializat sau calificare medicală pentru a face testul și a-i citi, extrem de rapid, rezultatul, permit tot felul de combinații pentru îmbunătățirea maximă a acurateții, totul pastrîndu-se în limitele unui buget rezonabil, astfel încît destul de mulți oameni să nu fie nevoiți să stea la mâna autorităților.

În definitiv, vom avea o relație comercială între cel ce vinde testul și cumpărător care nu are de ce să se supună altor reguli decît cele comerciale. Nu se vinde un medicament, nu se ingerează o substanță, nu ești supus acțiunii externe a unui agent chimic, nu umbli cu material toxic, nu e nevoie de nicio protecție suplimentară. Ți se oferă spre cumpărare un produs pentru care producătorul își asumă garanția unor parametri de funcționare, în acest caz acuratețea cu marja ei de eroare, iar tu știi ce să faci cu produsul și ce concluzii să tragi.

Mai mult și mai grav, indiferent de ce ar putea să pretindă arafații, cetățenii liberi au dreptul să cumpere, pe banii lor, ce teste vor, asumîndu-și riscul de a se putea păcăli sau de a nu fi 100% siguri de un rezultat. Evident că, după ce-și văd rezultatul testului, vor acționa după cum cred de cuviință. E dreptul lor, nu au nevoie de aprobarea statului să interacționeze cu ceilalți semeni.

Bandele globaliste nu vor ca oamenii să se elibereze, nu sunt interesate de imensa cantitate de informație despre răspîndirea virusului care s-ar culege astfel, bandele globaliste vor doar continuarea experimentului terorist, continuarea privării de drepturi cetățenești, distrugerea relațiilor interumane normale.

2 comentarii

  1. ” La americani (despre englezi nu mi-am făcut temele încă) cel mai slab procent de acuratețe e de peste 80% la confirmarea prezenței. ” La englezi , incepand cu a patra zi de cand Boris Johnson a fost internat in spital ” suspect ” fiind de infectie cu corona , reporterii alora de la The Sun sau Daily Mirror { nu-mi amintesc sigur care dintre ei } , au afirmat in clar faptul ca : ” That’s Fucking ” iar asta , in special dupa aparitia imaginilor cu Johnson conectat la un ventilator . Nu uita ca dupa externare , acesta n-a mai aparut in nici un fel de conferita de presa , lucru total neobisnuit acolo . Or fi aflat aia de la The Sun adevarul nespus de nimeni , acela al dorintei globalistilor ca , de pe eshafodajul fricii de moarte a oamenilor sa controleze mai eficient lumea ? Trump cu gura lui mare , ” s-a scapat ” , a mai dat din casa cum se zice , dar astialalti Merkel , Macron si care-or mai fi… nimic , nimic ! Intrebare : infectarea cu-acest nou corona virus { pe dracu nou caci despre el se tot vorbeste pe shest inca de prin 2018 } ar fi posibil sa-i afecteze si pe tipii din ISIS caci , vad ca de ceva vreme , nu se mai discuta despre ei sau… or fi renuntzat la ideile lor ?

    1. Am înțeles că Boris nu a fost intubat, doar a primit oxigen suplimentar.
      Și mie mi s-a părut că l-au înghesuit pe Boris. Cu Trump nu le merge, cu toate că sunt acum la a 3-a tentativă de a-l infecta.
      ISIS e în rezervă, bănuiesc. Sau în disoluție. Depinde cît de real și cît de violent e războiul civil din America, incusiv din interiorul statului subteran/permanent/paralel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s