Securiștii hellvigiști scapă hățurile

Că înțeleg, că nu, atîta pagubă. Se vede cu ochiul liber. Că-i ajută cu cîte o piedică securiști patrioți, de aici sau de aiurea, contează doar pentru stabilirea vitezei cu care vor cădea în bot. Cu b mic, de mălin.

Cea mai mare reușită, datorată integral blestemului fiarei, cea căreia nu-i este permis să ascundă ștampila înrolării ciracilor, stă în devoalarea deplină a tuturor agenților globaliști. Notorietatea artificială, inclusiv prin „controversare”, a unui Arafat, de exemplu, absolut de neînțeles pentru, în definitiv, un biet felcer franțuzit, își capătă rostul deplin în schema mare a lucrurilor abia în momentul declanșării ofensivei din iad. Străine, străine…

La fel, deși de mult timp cunoscută specia, virulența cu care absolut toate oficinele televizistice au îmbrățișat înfierarea oamenilor care vor să rămînă liberi face parte din afișarea obligatorie a semnului fiarei de către supușii săi.

Turbarea cetupeului nici nu își mai încape în sine, o patologie cît o pandemie.

Securismele de facebook, fie ele și de contagiune prin frecarea de boți (ce mare e bot !), apar tot mai ieftine, tot mai epuizate. Să nu mai aibă zestre de zel !?

Partidele… kaput ! E voie ? Că în rusă nu știu. Dacă n-o fi tot kaput. Cu chirilice, desigur.

Păi, nu e bine așa ?

Ne vedem mâine !

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s