De văzut

Vine și la noi, dacă nu-i oprește (sperata!) contrarevoluție a lui Trump și nu se ocupă cineva, după aceea, de cancerul ueist. În loc de poliția asta așa cum e astăzi, vom avea miliții politically correcte haștagii și teroarea decerebrată a zombiilor pe care îi vedeți protestînd pe unde i-a pus soroșismul s-o facă.

Jos pălăria pentru claritatea discursurilor reprezentanților polițiștilor din New York, cei care trag, nu scursurile lașe, politizate, care îi conduc spre distrugere.

4 comentarii

  1. Este foarte posibil sa vina si la noi asa ceva mai ales ca , la noi chiar nu-i nimeni care sa-i opreasca . Acolo in U.S.A. , toata treaba a inceput de la omorarea accidentala a lui Floyd George de catre un policeman alb care-a fost mai scrofulos la datorie si-a continuat mergandu-se pe tema asta , pana cand s-a ajuns ca in Tulsa-Oklahoma niste adolescenti sa fie incatusati pentru jaywlaking . Este foarte adevarat ca acei adolescenti le-au vorbit pollicemanilor fix asa cum sugera Bobby Seale , ca unor ” porci avand bastoane ” . La noi , probabil ca se va ajunge sa-ti iei niste bastoane in cap { amenzile fiind doar Chanell 5 comparativ cu asta } , doar pentru ca n-ai masca in dotare sau pentru ca , tu majoritar , incepi sa-ti pui niste intrebari LEGITIME , vis a vis de modalitatile prin care minoritarii sant protejati vs. … majoritari . Intrebarea mea este : poate exista , poate rezista in timp o societate condusa doar de acel polliticaly corect termen numit : MINORITATEA ARE INTOTDEAUNA DREPTATE ? Oare asta ar trebui sa ramana deviza omenirii : DREPTATE SOCIALA ??? Asta nu-i un fel de concept … comunist , pentru acea America privita ca un bastion al luptei impotriva comunismului ? ” Trebuie sa admitem ca dreptatea sociala reprezinta un ideal social mai inalt decat legea si ordinea ” dar W.S. Coffin jr. a trait vreodata fie si-o zi , intr-o societate comunista ? Si-nc-o intrebare : ce-are ” dreptatea sociala ” cu distrugerea , cu interzicerea , cu ascunderea sub presh a unor opere de arta , de parca acestea ar fi gunoaie ?

  2. Coane Mishule , lumineaza-mi si mie mintea caci… chiar am o mare nedumerire ! Ieri pe 11 Iunie , KWJ a iesit in Piata Universitatii sa…” COMEMOREZE MINERIADA ” insa , dupa cate-mi amintesc { si-mi amintesc al dracului de bine } , MINERIADA a avut loc in 13-15 Iunie 1990 nu in…11 Iunie ! Ce ma-sa a „comemorat ” bivolul teutonic ieri , 11 Iunie 1948 cumva , caci , daca dorea sa COMEMOREZE MINERIADA SI VICTIMELE EI , putea face asta…incepand de maine de la ora 5 AM ?! P.S. Chiar asi fi curios daca incepand cu 13 Iunie va mai exista cineva care sa-si aminteasca macar de acea mineriada si victimele sale pentru care autoritatile statului roman N-AU INCA , IN AFARA LUI MIRON COZMA { intre timp ajuns un prosper om de afaceri } NICI UN ALT VINOVAT… CA SI IN CAZUL ” REVOLUTIEI ” ROMANE DE ALTFEL ! O fi si asta un semnal pentru ca , si la noi sa-nceapa daramarea ” vechiului ” pentru a fi inlocuit cu…mai noul POLITICALLY CORECTE ?

    1. Nea Nicule , fara suparare insa , inchipuieti ca , Emanuel Macron n-ar mai comemora Debarcarea din Normandia pe 6 Iunie ci…fie pe 4 fie pe 9 Iunie deoarece pe 6 are el treaba in alta parte la un alt zaiafet . Oare ce-a zice aliatii americani ai Frantei , oare ce-a zice poporul francez ??? Din punctul meu de vedere 13-15 Iunie 1990 , a fost perioada cand noii conducatori ai Romaniei si-au dat arama pe fatza aratand ca … ” ce se naste din pisica , soareci mananca ” dupa cum scria Nicolae Filimon . Daca nu pentru altceva atunci , macar pentru ca , acolo , atunci , Romania a regresat cu minim zece ani in ceea ce insemna pe-atunci DEMOCRATIA macar asta trebuia comemorat nu in alta perioada ci , fix atunci .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s