Tocată pentru mandoline neterminate

Realizează bețivanul cu care șterge pe jos struțocămila Johannhellvigoasă că toată construcția teroristă a lagărului sanitar legitimează orice formă de rezistență în fața acțiunii tot mai demente a unui regim criminal ?

Bine, întrebarea ar fi valabilă și pentru componentele struțocămilei, una presupus inteligentă, alta sigur nu.

Întrebare inevitabil retorică, ceea ce nu o face mai puțin necesară.

Pentru că, oricît de barosani se cred uneltele hellvigiste, momentul de rupere se apropie, plutește în aer.

Ar fi amuzant, de n-ar fi înspăimîntător, ca singura șansă pentru acești aberanți să stea în pierderea nemerniciei lor într-o mare de haos planetar, cauzat de șulfe mai bolnave și mult mai puternice decît ei.

Dar ce te faci dacă nu se instaurează haosul dorit, nici pe mâna unui senil ca Biden, nici pe orgoliul cocoșelului gerontofil Macron, nici pe gușile pensionarei Merkel ? Te bazezi pe sprijinul tejghetarilor olandezi sau austrieci ? Să fim serioși, dacă putem.

Măcar Sică are mandolina să-și înece amarul, gușterii ăilalți au oare vreun hobby ? Unul util în regim carceral, vreau să zic.

La 1200 de… caut termenul… confecționați de către PCR (nu, vorbim despre test, partidul comunist i-a confecționat doar pe devianții care îl mînăresc – deși sunt mult prea nedrept cu partidul comunist, pe vremea lui căcatul nu puțea cît lorbanul de acum) i se scoală linsului de vacă pe freză să izoleze, carantineze, arafuteze și alte căcăreze. Vrea să închidă activități economice, zone, localități. Hai, nu ți-ar încăpea deștu-ntre guler și gît, să mori tu !? Dar nu de covidul care-ți poartă numele. Te-a numit sasul diktator pe locul pe care-l ține cald pentru stăpînul colonial, oricare ar fi (merk)el, sau el (schweighofer) sau el (omv) sau (en)el sau ea (engie, că-i franțuzoaică, zo damă bună) sau ce (pen)el(eul) ei de cur străin se lăfăie nesimțit acolo ? Te-ai cocoțat ca maimuța scăpată din cușcă spre banana injectată cu halucinogene experimentale din laborator ? Bă, tu te-ai uitat în oglindă, măcar secundele alea pînă crapă cînd îți vede mutra borîtă ?

Ne-au năpădit baronii și la toți le put picioarele mai rău ca păsărica curcancei după ce s-a pișat pe ea la beție.

1200 ? Ați vrea voi să mai prindeți 1200 de zile în care să vă faceți de cap, să ucideți, să violați, să pîngăriți. Fiecare din ele blestemate ca și voi. Sau nu credeți că vă ajung blestemele ? Nu, v-au mințit stăpânii, nu se pot preveni cu o dușcă de single malt sau pufăit din trabuc de neam prost cu botnița sub fălci.

Vine peste voi din toate părțile. Vă vine sfîrșitul, avortoni ai istoriei. O să crăpați sufocați sub propria prostie, într-un zbîrnîit grețos de mandolină dezacordată.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s