Dominionul întunericului

STS-ul Americii se numește Dominion Voting. Este o făcătură pornită din măruntaiele clanului Clinton, promovată și împinsă de la spate, din timp, pentru a influența decisiv procesul electoral din SUA.

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/commitments/delian-project-democracy-through-technology

Dominion Voting, recunoscătoare, a întors favorul prin contribuții generoase către fundația mafioților.

Softul folosit de Dominion a fost deja găsit vinovat de o „eroare”, admisă ulterior, prin care, scurt, spre 6000 de voturi în favoarea lui Trump au fost trecute celuilalt. Într-un singur district din Pennsylvania. Unul din cele 47 care folosesc softul respectiv numai în statul respectiv !

Una din persoanele aflate în anturajul imediat al căpeteniei democrate a Camerei Reprezentanților (șef de cabinet) se află acum în conducerea Dominion, iar soțul otrăvitei senatoare democrate Feinstein, mare sculă în comiții și comitete, e acționar semnificativ în firma respectivă.


Adăugăm elemente suplimentare.
(cam pe la min 5:20 e partea cu Dominion)

2 comentarii

  1. Coane , nu c-ar conta prea mult sau C-AR MAI CONTA insa, te-ntreb : dupa parerea dumitale , alegerile din USA , au fost sau nu fraudate ??? Fara suparare insa , al consider pe Trump drept un fel d e Gabriela Firea-Pandele al Statelor Unite ale Americii . Aia a pierdut PGMB pe mana ei { ea inca crede c-a fost lucratura insa….se insala singura } iar Donald Trump asisderea . Gestionarea crizei BLM a fost absolut dezastruoasa iar Trump , n-a ascultat decat ” sfaturile ” pe care-a vrut sa le-auda . Daca pana si acolo se va dovedii c-au fost fraude la vot atunci , noi din Romania , ar cam trebui sa facem mucles in cazul alegerilor de la sectorul 1 { desi-s mai multe cazurile dar , intr-o tara unde fostii parnaiasi , fostii condamnati definitiv , fosti pedofili si transexuali sau VIITORIi PARNAIASI vezi Popescu Piedone , candideaza si , culmea uneori chiar sant alesi , ce pretentii s a mai avem } unde nefacuta se vede si din avion … doar judecatorii n-o vad . Parerea mea , chiar daca nu-i relevanta dar intreb si-aici : DE CE DRACU MAI VOTAM ? CA SA DAM O SPOIALA …DEMOCRATIEI ???

  2. Am păreri diferite despre unele afirmații.

    În ce privește alegerile din SUA, da, s-a furat masiv, cu program, cu teren pregătit dinainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s