Drumul spre eșecul puciului globalist

Acum că Trump a luat Carolina de Nord, eu văd desfășurarea cam în felul următor.

Arizona și Georgia contează, probabil vor fi renumărări, probabil vor fi și sesizări în justiție. Pentru moment, le consider luate de Biden, la limită. Nu că ar fi fost așa în realitate, vreau doar să mă concentrez pe zona unde nebunia, hybrisul, de care au dat dovadă sper că le va aduce puciștilor înfrîngerea. Nu cred că nu se va lupta din greu pentru Arizona și Georgia, dar hai să vedem varianta cea mai dificilă.

În varianta cea mai dificilă le dau puciștilor și Wisconsin. De ce ?

Pentru că Pennsylvania, Michigan și Nevada sunt suficiente pentru victoria lui Trump.

Adică statele în care s-a furat cel mai mult, cu cele mai diverse metode, cu cea mai mare nerușinare.

Toate acestea vor fi pierdute în justiție. Pennsylvania probabil pentru tupeista modificare a regulilor de către curtea supremă a statului. Michigan pentru nerușinarea cu care s-a lucrat din taste și baloturi poștale provenite de nicăieri. Nevada pentru multiplele false identități sau adrese false. (Oricare dintre statele Arizona, Michigan sau Wisconsin care, pe o cale sau alta, ar fi adjudecat de Trump face Nevada irelevantă.)

Bănuiesc că o parte din acțiunile în justiție nu vor reprezenta artileria grea. Cred că se va deschide o breșă prin procuratura generală și FBI care vor evidenția o schemă de fraudare – prin soft și voturi prin poștă falsificate – după care avocații lui Trump vor administra loviturile finale.

Se va ajunge la Curtea Supremă ? Posibil, dar nu cred că pentru a decide un rezultat sau altul, ci cu o formulare care să producă un precedent anti-fraudă de o generalitate suficient de mare încît să fie util în viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s