JohanNero

Johannero și-a făcut de acum mâna.

Arsonistul șef, acest Armin(i)us umflat de Sibiu, ne înghesuie periodic, de pe tronul securizat de la Cotroceni, în diverse păduri Teutoburgice și ne dă foc. Noi nu legiuni, doar legiune, adică cu miile, ba la sparanghel, ba în statistici, ba la morgă, ba cu spital cu tot, ba la vot – tot morți și acolo.

Și îi merge.

Aștept să văd cu ce interes se potrivește noul incendiu. Ar putea folosi momentul să arunce pe rug și vreuna din slugile credincioase, acum compromise și detestate, poate un rahat cu a în față, de exemplu și doar pentru început. Zic.

Sau poate vrea să umple spitalul de corturi militar de paradă (cuvintele le-am aruncat alandala, cam cum e bugetul pentru înzestrare), urmat de vaccinarea prin cur, cu forța, dacă tot ne place…

3 comentarii

 1. Seara bună, coane Mișule!
  Eu cred că pufoșei șobolanii cu ochi spălăciți (care pe vremuri erau băieții cu ochi albaștri) au simțit ceea ce noi știam dintotdeauna și îi încarcă barcazu’ măgarului de la Cotroceni, dându’i cep și sperând că furtuna ce vine îi va găsi p’o plută, proaspăt spălați pe mânutzele lor de frecangii la rece și cu respirația proaspătă, mirosind a tic tac-ul pretins acoperitor de iz de usturoi…
  La modul glumeț, ce poezie ar fi de guwerneru’ meu ar pica pe aceeași placă pe care-a picat cel din timpul Colectiv-ului…! Aiaiaiii Arriba Arriba! Andale Andale!
  Altfel, Doamne ajută!
  Hi! Hi! Hi!

  1. 🙂 Final exploziv. Am rîs cu poftă. 🙂

   Chiar dacă nu le reușește pufoșeilor(mișto!), presupunînd că-i duce mintea și încearcă, să-l/i trimită cu pluta pe Bistrița, tot e bine (un fel de a zice) că încarcă costurile ocupației – abteilungul werner din BND tre să ceară buget mărit. Mai e mult pînă departe, însă întotdeauna cînd raportul costuri-avantaje se strică cresc șansele. Să sperăm că și ale noastre, nu doar ale pufoșeilor cu pusee de emancipare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s