Declaration of War

Starting today, October 2nd, 2021, non-vaccinated people in Romania are forbidden to leave their houses after 8 pm. A curfew which, btw, can be imposed only under extreme circumstances – conditions that are not met -, under a parliament sanctioned state of emergency, not by government fiat, only for a short and strictly determined period of time and without any discrimination amongst full fledged citizens.

This means a declared war against perfectly law abiding citizens, it is completely against the Constitution and expresses a blatant discrimination.

The current government of Romania imposes state terrorism, as such loses all legitimacy and should be removed asap. (They have the brute force on their side, for now, but I doubt this state of affairs can be maintained.)

Under these unlawful restrictions I have become a pariah, a second class citizen, at the mercy of abusive dictates coming from a discretionary, unchecked, undemocratic (so-called) government.

Personally, I have no intention to take the vaccine under pressure, I won’t submit, I demand that my rights as a citizen be respected and, now, I consider myself the target of a terrorist regime against whom I’m willing to defend myself by any means necessary since my personal integrity, well being and possibly existence are in jeopardy.

6 comentarii

 1. „Congresul Poporului Roman

  Edictul democratiei si statului de drept in Romania

  02.10.2021

  Piata Victoriei, Bucuresti

  Adunarea Poporului edicteaza:

  1. Poporul roman este suveran. Nimeni nu poate trece peste suveranitatea poporului roman, nicio persoana fizica sau juridica, nicio entitate statala romaneasca sau straina, nici macar Uniunea Europeana, NATO, OMS, ONU si celelalte entitati asa-zis suprastatale. Poporul roman nu are conducere suprastatala!

  2. Poporul roman este liber! Poporul roman nu accepta imixtiunea politica, sociala sau de orice natura a niciunei alte puteri, unui stat, unei entitati de orice natura, a niciunui alt popor sau asa-zise puteri! Poporul roman se guverneaza singur, suveran, independent si de sine-statator!

  3. Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Ceea ce inseamna ca nimeni nu are dreptul sa solicite autonomie teritoriala, pe niciun fel de criteriu, regionalizare care sa duca la autonomie teritoriala, nu poate cere modificarea granitelor teritoriale decat in sensul largirii acestora prin reunirea cu teritoriile care ne-au fost smulse cu forta de puterile straine, nimeni nu poate impune Romaniei ce sa faca cu bogatiile ei si cu poporul ei, nimeni nu mai poate provoca in niciun mod emigrarea romanilor, segregarea lor pe niciun motiv.

  4. Limba oficiala in Romania este limba romana. Nicio alta limba nu poate fi folosita in institutiile statului decat limba romana. Statul roman va depune toate eforturile pentru ca cetatenii romani care nu cunosc limba romana sa invete limba oficiala a statului roman, astfel ca toti cetatenii romani sa aiba parte de egalitate de sanse. Cetatenii romani care au fost obligati indirect sa nu cunoasca limba romana vor beneficia de translatori autorizati care sa ii ajute in relatiile cu institutiile statului roman si vor fi ajutati sa invete limba romana. Acest lucru nu va aduce atingere pastrarii identitatii culturale si pastrarii traditiilor cetatenilor de alta etnie, care vor putea nestingheriti sa isi pastreze identitatea culturala, religioasa, sociala, traditionala, istorica. Insa este obligatoriu ca toti cetatenii romani sa cunoasca limba romana.

  5. Cetatenia romana va putea fi retrasa oricarui cetatean care nu a dobandit-o prin nastere, in cazul in care acesta actioneaza impotriva intereselor statului roman, al poporului roman, ameninta natia si statul roman, impune restrictii si restrangeri de drepturi si libertati, ameninta cu moartea sau cu contagiozitatea unei boli, care abuzeaza de lege si statutul functiei pe care o detine, care ameninta copiii si impune acte medicale obligatorii, care abuzeaza psihic si emotional copiii, care aduce atingere drepturilor si libertatilor cetatenesti ale romanilor! Orice cetatean roman care se considera afectat poate actiona in judecata orice persoana, oficiala sau nu, care incalca drepturile si libertatile cetatenesti! Termenele de judecata vor fi scurte, acordate din 48 in 48 de ore. In cazul in care va fi gasit vinovat, acestuia i se va retrage cetatenia romana si va putea fi expulzat in termen de 24 de ore de la ramanerea definitiva a hotararii. In acest sens, poporul roman decreteaza ca retrage cetatenia romana lui Raed Arafat, pe care il condamna la inchisoare pe viata! Solicitam Parchetului General retinerea si incarcerarea lui!

  6. Numai persoanele cu cetatenie romana si exclusiv cu cetatenie romana pot sa fie alese in functiile publice! Cei care au doua sau mai multe cetatenii vor trebui sa renunte la celelalte si sa ramana doar cu cetatenia romana!

  7. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman anuleaza starea de alerta, starea de urgenta si decide abrogarea legilor 55/2020, 136/2020, a tuturor hotararilor CNSU, de Guvern, decrete prezidentiale, ordonante de urgenta care au legatura cu starea de alerta si starea de urgenta.

  8. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza anularea pandemiei de Covid-19 in Romania si recuperarea drepturilor si libertatilor cetatenesti!

  9. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza destituirea din functia de presedinte al Romaniei a lui Klaus Werner Iohannis, demiterea intregului guvern si al tuturor directorilor, sefilor, secretarilor de stat, destituirea din functiile de conducere a tuturor conducatorilor serviciilor secrete existente in Romania, retinerea de catre parchete a tuturor politicienilor implicati in procesul de deznationalizare, distrugere a tarii, a economiei, emigrarii romanilor, predarea lor justitiei si condamnarea lor pentru crime impotriva umanitatii, inalta tradare si tradarea poporului roman si a Romaniei!

  10. Poporul roman declara nule absolut toate contractele de privatizare a industriei Romaniei incheiate incepand cu 1990 si recuperarea industriei, reintroducerea patrimoniului in proprietatea statului roman, proprietatea statului fiind inalienabila, toate aceste contracte fiind incheiate cu incalcarea dispozitiilor constitutionale!

  11. Poporul roman decide redeschiderea tuturor minelor de carbune si folosirea inventiilor oamenilor de stiinta romani pentru a le face functionale si nepoluante, plafonarea preturilor la utilitati si subventionarea acestora pentru ca poporul roman sa poata avea un trai decent, cel putin.

  12. Vaccinarea nu este si nu va fi obligatorie niciodata. Orice persoana va indrazni sa promoveze obligativitatea unui act medical, conditionarea oricarui act de viata de un act medical se va considera ca este dusman al poporului roman si va fi retinuta imediat si deferita justitiei pentru instigare la omor. Orice obligativitate a unui act medical se constituie in infractiune si atentat la viata omului!

  13. Nicio persoana nu poate exercita presiuni, amenintari, constrangeri, etc. asupra copiilor pentru a semna acte, a accepta procedee medicale sau vaccinare, mai ales in ceea ce priveste Covid-19; in sens contrar, va fi condamnat la inchisoare pe viata!

  14. Invatamantul se va desfasura liber de orice constrangeri, presiuni si amenintari, obligativitati etc, acesta exercitandu-se intr-un cadru liber, linistit, in care copilul sa vina cu placere la scoala, iar profesorii vor trebui triati astfel incat sa aiba har pedagogic, sa iubeasca Romania si poporul roman si sa aiba respect fata de istoria si traditiile poporului roman!

  15. Poporul roman nu va mai purta niciodata masca, nu va arata niciun act cu privire la starea de sanatate pentru a intra in institutii, locuri publice sau private, orice acte de control al sanatatii pentru a-ti trai viata normal fiind considerate a fi tortura, hartuire si incalcarea drepturilor omului!

  16. Niciun cetatean roman nu va putea fi vreodata constrans, interzis, limitat in dreptul sau cu prvire la exercitarea drepturilor la credinta! Dumnezeu este totul si noi suntem fiii lui Dumnezeu! Orice persoana care va indrazni sa restranga, anuleze, conditioneze dreptul la credinta si la Dumnezeu se considera ca a savarsit infractiunea de tradare si va fi condamnat la inchisoare pe viata. Nimeni nu va putea interzice, restrange, conditiona procesiunile religioase, slujbele etc.

  17. Poporul roman declara Romania libera, independenta fata de orice putere a lumii! Poporul roman se declara liber, independent si suveran! Din acest moment, Romania va depune toate eforturile pentru instituirea unui guvern de uniune nationala format doar din profesionisti!

  18. Toate partidele care au condus Romania la dezastru in acesti 31 de ani sunt scoase in afara legii, interzise si membrii lor care au avut functii de decizie in stat sau au fost complici la actiuni de subminare a economiei nationale sau acte de tradare a poporului roman si a tarii vor fi deferiti de urgenta justitiei! PNL, UDMR, USR-PLUS sunt scoase in afara legii, in prima faza!

  19. Trusturile mass-media si jurnalistii, televiziunile care au indus panica, teroarea in cetatenii romani, care au interzis aparitia unor medici, juristi, politicieni, luptatori civici, preoti, cetateni romani etc care aveau si alte opinii decat cele ale Guvernului si institutiilor statului in pandemia de Covid-19, care au interzis dreptul la libera exprimare, opinie etc in aceasta pandemie vor fi imediat anchetati si deferiti justitiei pentru a fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hartuire, inducerea in eroare a opiniei publice cu informatii false, incalcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei gasiti vinovati nu vor mai putea sa isi exercite profesia de jurnalist si nici sa emita opinii publice!

  20. Magistratii care nu au dat curs prevederilor legale si au refuzat sa respecte legea, fiind influentati si ascultand de ordine politice, precum si juristii, politistii, jandarmii care au incalcat drepturile si libertatile cetatenesti vor fi de urgenta retinuti si anchetati, judecati in regim de maxima urgenta pentru incalcarea dreptului cetateanului roman de a avea acces liber la justitie, la un proces echitabil si mai ales pentru faptul ca au executat comenzi politice prin care au adus atingere drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si pentru refuzul de a ancheta persoanele implicate politic, clasand dosarele penale si refuzand astfel sa ii ancheteze! Toate plangerile penale formulate impotriva lui Iohannis, Citu, Orban, Tataru, Arafat, Voiculescu si a tuturor celorlalti ministri si politicieni in functii publice vor fi repuse pe rol si anchetate in regim de maxima urgenta. Toate decesele din timpul pandemiei de Covid vor fi anchetate de urgenta, cei peste 30.000 de morti cerand dreptate!

  21. Avand in vedere ca UE a devenit un factor de putere care isi permite sa se implice si sa influenteze deciziile pe plan national, incalcand grav Constitutia Romaniei, economia romaneasca este subminata de la nivel european, poporul roman este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetatenii romani nu sunt egali in drepturi cu cetatenii celorlalte state-membre UE, fiind considerati cetateni de lumea a treia, ni se fura bogatiile tarii pas cu pas cu aportul UE, ni se incalca traditiile si istoria, ni se anuleaza identitatea si credintele, UE fiind factorul declansator si decisiv in adoptarea si implementarea tuturor deciziilor impotriva esentei neamului romanesc, solicitam iesirea din UE, deci ROEXIT! Solicitam de urgenta organizarea unui referendum!

  21. Acest edict se va completa si se va depune in Parlament! Va fi comunicat tuturor institutiilor statului ca edictul poporului roman!

  Poporul unit invinge! Dumnezeu a invins in Romania!

  Redactat de senator av. Diana Iovanovici-Sosoaca”
  https://www.luju.ro/edictul-democratiei-si-statului-de-drept-senatoarea-diana-sosoaca-a-scris-manifestul-protestatarilor-anti-restrictii-pandemice-poporul-roman-e-suveran-si-liber-nimeni-nu-poate-trece-peste-suveranitate-nici-macar-ue-nato-oms-onu-si-alte-entitati-suprastata

 2. Conținut demn de luat în seamă.

  Aplicabil – cu ceva rafinare la redactare.

  Realist vorbind, imposibil de dus la capăt în cîteva puncte esențiale, nu atît de frica represaliilor străinilor turbați, cît din cauza gravei și răspînditei confuzii din mintea mult prea multor români.

 3. A UK judge has ordered the Government to submit evidence that justifies Covid-19 vaccination of children, giving them a deadline of Monday 11th October.

  “The order from The Hon. Mr. Justice Jay is most welcome after we exclusively revealed Thursday 30th September that since teens over the age of 15 had been given the Covid-19 vaccine deaths among the age group had increased by 47% compared to the same period in 2020.”

  A further investigation also revealed deaths among teenage boys have increased by 63% in the UK since they started getting the Covid-19 vaccine.

  https://theexpose.uk/2021/10/06/uk-judge-orders-government-to-provide-evidence-in-court-that-justifies-covid-19-vaccination-of-children/

 4. Chiar așa, cine este Arafat?
  Dacă serviciile secrete nu știu, sunt incompetente. Dacă știu, sunt complice. În ambele situații le plătim degeaba si trebuie desființate .

  I-auzi-l, păi e ciocoiul ăla venetic pe care-l încurcă Constituția !
  https://www.stiripesurse.ro/arafat-raspunde-avocatului-poporului-pana-mi-se-spune-sa-ma-opresc-din-cauza-constitutiei-respect-principiile-invatate_2033449.html

  Bine măcar ca Poliția dă semne de „trezeală” – sau poate asta si vrea Arahat: sa-i inlocuiasca cu mercenarii din plănuita viitoare armată privată?
  https://www.stiripesurse.ro/dupa-ce-obligativitatea-purtarii-mastii-de-protectie-pe-strada-a-fost-reintrodusa-politistii-se-revolta-refuz_2036129.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s