Puciul moale

Dacă mai exista vreo îndoială cu privire la faptul că mașinăria, la fel de greoaie pe cît de proptită din greu, care răspunde, tot cu greutate, la numele de cod werner, a mai pus de un puci, aceasta s-a risipit după incredibila și nu mai puțin criminala aberație prin care reprezentanților aleși ai națiunii li se interzice accesul în parlament, dacă nu sunt vaccinați.

Avem de a face cu un puci moale, să-i zici soft sună prea blînd pentru balegile cu colți care produc, la ordin extern, toate ticăloșiile, imaginabile sau nu.

O asemenea situație absurdă, dementă, de o nerușinare extremă ar fi, în mod normal, motiv de revoluție. Ar presupune că parlamentul național, depozitarul suveranității naționale, este împiedicat să funcționeze, împotriva voinței aleșilor, de către o ciudățenie securisto-medicală, nealeasă, nereprezentativă, perfect ilegitimă.

Dar cine a acordat, inițial, puteri ciudățeniei ? Cine ignoră neconstituționalitatea clară a moviliței cu efluvii de rahat (cu sau fără a în față) ? Cine tolerează de ani de zile un antiromân redus, dar ticălos, fără să-l demită cu șuturi în cur pentru diversele încălcări grave ale aceleiași constituții devenită batjocura tuturor haimanalelor ?

Scriam despre junta ad hoc Werner-Câțu. Ca o culme a jegoșeniei și umilirii, junta s-a reunit și se încordează tocmai pentru a împiedica (teoretica) îndepărtare a deraiatului Câțu de la șefia guvernului – altă struțo-cămilă transformată într-un chist monstruos, pomădat cu zeamă de ciolac și lorban, ca să se mascheze purulența otrăvită pe care o secretă. Tot la comandă externă.

Pentru a putea fi injectați în continuare cu otravă antiromânească se lipesc cu scuipat alogen cioburile seringii câțu sau ce alt ciuncamete similar va fi scos din nădragii împuțiți ai ocupantului.

Mâine probabil va fi ultima ocazie de trezire pentru parlament. Așa infiltrați și trași de hățuri prin lideri cum se află, dacă nu reacționează dur, dacă nu mătură cu excrescența arafatică și cu tentaculele din guvernul aflat, să nu uităm, la vrerea parlamentului, nu invers, oricît li se pare ciolacilor că niciodată nimic nu perturbă mașinăria, se înșeală. Ruptura care va surveni se va propaga ca o falie seismică devastatoare.

Ziua în care ciolacii și alte turcane trebuie decuplați. Spre binele lor.

Ceva vînă, parlamentari români, nu lăsați puciul moale să vi se scurgă în cap !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s