E-mail trimis grupului parlamentar PSD din senat

De ce PSD-ului ? Singurul în care poate mai mișcă ceva cît de cît semnificativ, în afara securiștilor și baronilor. La celelalte poate mai găsești cîte un individ, doi.

De ce la senat ? Pentru că poate le dau imboldul necesar să iasă de sub stăpînirea vrăjii inelului, pardon, cercelului.


Onorați reprezentanți ai națiunii române,

Încerc acest demers în ceasul al 11-lea, înainte ca domniile voastre să vă pierdeți într-una dintre cele mai nefaste decizii politice pentru viitorul democrației și constituționalității în România.

Impunerea vaccinării forțate, indiferent de limbajul sub care se încearcă ascunderea evidenței, va însemna sfârșitul contractului social între cetățeni și stat prin instituirea unei categorii de cetățeni de rang inferior, de paria, de țapi ispășitori.

Odată amenințată integritatea persoanei și inițiată persecuția și discriminarea pe multiple planuri a celor care nu doresc să se vaccineze sau, pur și simplu, nu vor să fie părtași la o politică de discriminare împotriva unora dintre concetățenii lor, singura modalitate prin care statul român va putea continua să existe va fi cea a represiunii brutale.

După încetarea stării de urgență, guvernul României s-a aflat și se află într-o continuă stare de anticonstituționalitate prin măsurile ilegale pe care le-a impus și le impune. Există însă posibilitatea acționări în justiție împotriva tuturor entităților, fie ele publice sau private, și a reprezentanților sau agenților acestora. Odată cu adoptarea unei legi care contrazice prevederi constituționale și se contrapune unor prevederi legale care aveau scopul de a proteja și reglementa alte drepturi individuale, cum ar fi cel la muncă, de exemplu, sistemul de justiție va fi paralizat și posibilitatea de a te apăra pe această cale dispare.

Personal, imediat după eventuala adoptare a acestei „legi” criminale, mă voi considera dezlegat de orice obligații față de un stat devenit profund ostil libertății mele individuale și periculos pentru integritatea mea biologică.

Sînt convins că înțelegeți că, în cazul adoptării acestei măsuri extreme și arbitrare, legitimitatea parlamentului român încetează. 

Instabilitatea, divizarea, abuzurile care se vor instala, urmate de disoluția legii și a statului, vor cădea în responsabilitatea dvs.

Sper că nu vă amăgiți în iluzia că nu ar fi vorba de un atac la libertatea individuală și la drepturi fundamentale, consfințite în Constituția României și nu numai acolo. Acest apel se adresează atît reprezentantului ales al parlamentului, depozitarul suveranității naționale și, astfel, autoritatea supremă în stat, cît și individului, cetățeanului, egalul meu, expus asemeni mie teribilelor consecințe pe care acest precedent unic și criminal le va declanșa.

Cu speranța firavă că acest demers nu va fi inutil și nu vom ajunge la o separare definitivă a drumurilor și la radicalizarea inevitabilă pe care persecuția „legiferată” le vor aduce,


4 comentarii

 1. „In luna decembrie 2020, dupa numai doua luni de stagiu ca membru PNL, generalul Nick Ciuca, in acel moment ministru al apararii, dupa ce anterior fusese numit neconstitutional sef al Statului Major General, a fost desemnat de Presedintele Klaus Werner Iohannis prim ministru interimar. In timpul scurt in care a detinut aceasta functie, zisul Ciuca (Ciuca al lor, din Virginia, specialist in achizitia de tehnologie militara trans-atlantica) s-a grabit sa-i numeasca pe reprezentantii organizatiilor neguvernamentale care sa faca parte din Consiliul Economic si Social. Pe data de 3 noiembrie 2021, Presedintele acestui Consiliu oficializa un punct de vedere potrivit caruia respectivii reprezentanti, intr-o „emotionanta” si… suspecta unanimitate, spre deosebire de cei ai partii patronale si ai partii sindicale, au avizat negativ propunerea legislativa avand ca obiect modificarea OUG 21/2004, referitoare la Sistemul Nationale de Management al Situatiilor de Urgenta, precum si a odioasei legi 55/2020 referitoare la unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor Pandemiei Covid 19. Modificarile in discutie erau menite a accelera procedura de judecata a actiunilor in anularea actelor administrative ilegale prin care, in numele luptei impotriva pandemiei, era restrans abuziv exercitiul unor drepturi si libertati fundamentale, astfel incat sa existe cel putin sansa ca procesul sa se termine inainte ca actul contestat sa iasa din vigoare si altul nou, cu exact acelasi continut, sa ii ia locul.”
  https://www.luju.ro/batalioanele-de-asalt-ale-generalului-ciuca-impotriva-dreptului-la-un-proces-echitabil

 2. „…
  Țin să anunț: în afară că nu voi mai vota la alegeri niciun partid ce este de acord cu certificatul verde, dacă mă voi vaccina forțat și o să-mi apară nu știu ce boală cu prognoză letală după o perioadă, un an, doi, trei, cinci o să știu ce să fac- o să le iau gâtul la cât mai mulți dintre cei care au votat certificatul verde. Fără remușcări, metodic. O să mor, dar o să moară și dintre ei.”
  https://www.stiripesurse.ro/despre-vaccinarea-fortata-ca-sa-nu-fie-dubii_2091465.html

  1. Gîndesc cam pe acolo și eu. Doar că nu am nevoie de apariția unei boli grave, faptul că am fost violat justfică îndeajuns ce vor primi. Sper să pot fi selectiv și să pot bifa plățile urmînd o anumită ierarhie a vinovățiilor, fie și de jos în sus.

   1. Nu ai văzut varianta din Ukraina,

    https://www.bitchute.com/video/7lLkKZSTK44l/

    Volodymyr Oleksandrovych Zelensky stile.
    Să vedem de ce o fi Hoha capabil, că-l face Zelensky cu miinile legate.
    Glumesc amar…
    Deja neoconii vor să o pună de o glumă armată în partea asta de lume, au pierdut piața afgană, complexul militar și contractorii au nevoie de o nouă piață.
    în cazul ăsta e greu de estimat ce va fi când se va scapa armament și muniție de sub control.
    Mulți vor spera că vor avea loc în elicopterele ce vor extrage personalul diplomatic …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s