O ciucă mică

O comise deja, ca o ciucă = măciucă mai mică, punînd-se în patru labe în fața (sau spatele, nu e clar) ministrului de externe macaronar.

Moment de pauză în care ne imaginăm poziția… brrr !

Toate astea pentru o securistă ieftină, din liga fostelor și viitoarelor boschetare, trimisă cu… ăăă… microfonu-n gură să găsească clienți cărora să le-o transmită.

Șoșoaca, fraieră, trebuia să aibă la îndemînă făcălețul, la multiculturali din ăștia cu condicuță frămîntatul, învîrtitul și bătutul fac minuni.

Revenim la ciucă. Cum scrie la dex, dacă faci abstracție de prima – evident băiatul nu e un vîrf, nici măcăr o grămăjoară – la toate celelalte definiții… nu e de bine.

Pentru cine te făcuși movilă, ciucuță !? Aud ?

În orice caz, o făcuși în nume personal, nu te mai alinta în iluzia că toate perversiunile voastre de globaliști pîrîți ar implica nația.

Vezi-ți de proprii chiloți, ciucă mică. Pentru început trage-i din vine, că nu e niciun Rubens prin preajmă să te picteze, nebunatec dolofan ce-mi ești !

(Hai, parcă ai mai slăbit, dar, nu te teme, te refaci în funcție… că funcția nu se mai reface cu ușurință, dacă o să tot încurci rolurile.)

3 comentarii

 1. Chiar nu știu cum să încep…. îmi vine să încep de la 1948, de prin martie, cînd din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, revoluția, la Iași, s-a ținut în braseria hanului de la Rîpa Galbenă.
  A fost momentul în care s-a conturat zeitgeist-ul sub care a început construcția statului român contemporan.
  Ciucă e în concordanță perfectă, vezi ceva note legate de cum i s-a confecționat biografia oficială https://inpolitics.ro/biografii-glorioase-cum-a-fost-legendat-ministrul-ciuca-drept-erou-de-razboi-in-irak_18447371.html .
  Apoi dacă privești agora, noua Ană Ipătescu, este într-o perfecta paralelă asemănare, Oana Lovin.
  http://www.camhub.world/embed/167189?skin=black
  Ca să avem deplina dimensiune a tumultului aici e o sinteză structurată pe zile și grupe de vîrsta a audienței , https://www.cbhours.com/user/sophietherapy.html . Bate de departe orice moderator din main stream. Pacat că e o zonă în care nu se poate propaga mesajul agorei.
  Problema e că pendulăm hedoniști, între un healthscape absurd impus și un hellscape manufacturat temeinic.
  Șoșoacă din păcate nu are echipă care să o susțină. Dpdv tehnic măcar dacă ar ajunge la nivelul Danei Budeanu care a reusit performanța sa-l bata pe Mircea Badea ca și audiență pe propriul ei canal, unde accesul e plătit.
  Îmi cer scuze dacă am dat dovadă de incontinentă în așternerea rîndurilor de mai sus, a fost gindire nepremeditată. Glumesc.

 2. Eu nu-mi bat capul cu autenticitatea influențărilor. Nu am cum să le știu conexiunile vinovate, dacă există. Nici nu am cum să le reduc eficiența, dacă reușesc să manipuleze.

  Oamenii trebuie să gîndească singuri, să aibă criterii după care să evalueze ce (li) se întîmplă.

  Punctual, pe temă sau eveniment, dacă rezonez cu spusele cuiva e bine. Cu puține excepții, cei cărora nu le mai acord niciun fel de îngăduință, pot accepta că adevărul (perceput de mine, desigur) poate să vină din partea oricui.

  Avînd în vedere că nici Lovin, nici Budeanu, nici Pascal nu sunt șefi de partide politice și nu au poziții în stat e foarte bine că există și se exprimă. Măcar să avem noi securiști suficient de deștepți încît să le coordoneze fără greș, de să bage în capete direcțiile pe care vor să se îndrepte mulțimea (social vorbind). Să fim serioși. Statul paralel/profund are limite, pe care doar lenea noastră nu le spulberă. Lene incorporează multe, inclusiv slaba pregătire în materie de înțelegere a politicii, ca rost întîi, abia după ca metodă.

  Pe ansamblu, fără să am pretenția că urmăresc aceste personaje altfel decît ocazional, aș zice că fac mai mult bine decît rău. Ciolacii fac răul cel mare. Și Ciucii. Foști câți sau cioloși.

  Să nu comparăm un prim ministru în funcție cu respectivele. Ele nu au nicio vină dpv legal, nu angajează statul prin ce fac, nu produc precedente periculoase, nu mă umilesc prin… reprezentant.

  Ciucii și ciolacii pot sfîrși, meritat, pe eșafod, femeile respective nu, nu pentru ce spun, în orice caz. Chiar dacă ar fi agenți străini, cu acte în regulă, ca să zic așa, nu se compară gravitatea faptelor lor cu ale celor din funcții de răspundere. Ciuma mediatică oficială, plătită acum pe față, face infinit mai mult rău și sigur se pot găsi elemente legale care să atragă pedepse grele pentru diverșii varani de pe acolo.

  În concluzie, să zburde amazoanele și oricine altcineva care are ceva de spus, nu acolo e pericolul major, nu acolo se produce crima de înaltă trădare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s