2 comentarii

    1. Atitudinea colonelului, care nu face prezentările/rezumatele conflictului din Ucraina de capul lui, sigur are aprobarea conducerii militare, implicit politice, austriece vine în contra direcției oficiale din Vest de propagandă și minciună nerușinată. A început seria de cîteva săptămâni bune, iar tonul e tot mai opus narațiunii cu Ucraina cea victorioasă. Singurele postări cu varianta și în engleză sunt astea, clar vizînd o audiență largă.

      Harta pe care apar trecute, nu la plesneală, sondele lui Hunter nu e întîmplătoare. Densitatea de resurse fosile din zona clar vizată de ruși (cu puternică populație rusă, de altfel) e o aluzie limpede la coțcăriile începute de pe vremea lui Bush tatăl chiar – prin Hunterul lui, fii-su ăla cu Chemical Bank – cu neamurile lui Baker, apoi alde Biden și Kerry, probabil și psihopatul ăla de McCain. Plus jeguri locale care sigur cotizau din greu la alți stăpîni străini. Adică, de ce trebuie să sărăcim și să murim noi (momentul cu ofițerul ucrainian exprimă resentimentul profund al militarilor de carieră față de gunoaiele politice) pentru șmenurile voastre? Și ne mai forțați să și mințim la un nivel de penibilitate de tip protevist.

      Mesajul e clar. Rusia învinge dpv militar și nu contează dacă pune laba pe zona în care niște gangsteri cu care nu avem nimic comun au supt cu impunitate de 30 de ani. Că e cu ok din interese naționale, foarte bine, așa și trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s